Шинопроводи

ШИНОПРОВОДИ

 на Megabarre

Технологията и като цяло концепцията на шинопроводите е брилянтна – истински прогрес в сферата на електричеството. Оптимизацията, постигната чрез съвременните технологии,  може да има масивен ефект както върху ресурсите, необходими при изграждането на обекта, така и в перспектива при безпроблемната му експлоатация.

Забравете за жиците и за усилията при вкопаването им и изграждането на значителни по обем магистрални канали. Шинопроводите ги изхвърлиха на боклука, замествайки ги със съвременни модулни магистрали за пренос на напрежение.  Сериите шинопроводи предлагат значително разнообразие от решения за пренос – по форма, капацитет, със и без защитно  покритие и други (за детайли, не пропускайте да посетите нашата техническата секция и да се запознаете с продуктите и приложението им). Тяхното приложение е практически неограничено – от най-големите индустриални обекти до малки сгради.

Безспорно предимство на шинопроводите е бързината, удобството и прецизността при инсталацията им. Те могат съществено да скъсят периода на реализация на един от най-трудоемките процеси в електрическата част на изграждането на един обект. Използването им категорично ще доведе до позиционирането на обекта Ви в по-висок клас. Това се дължи на надеждността им при експлоатация – модулните трасета позволяват лесни подмени и корекции, без да е необходима интервенция по конструкцията или довършителните работи.

Да, шинопроводите са чудесни – всички водещи инженери и проектанти в света са на едно мнение – тук съмнение няма. Но какво мислят инвеститорите за необходимия финансов ресурс? Всъщност и тук има добри новини – при добре направен проект, шинопроводите могат да Ви струват по-малко от кумулативните финанси, необходими за инсталацията, интервенцията по конструкцията и довършителните работи при класическо окабеляване. За спестеното време дори не отваряме дума.

В момента в България се предлагат няколко марки шинопроводи със съпоставими технологии в конструктивните си характеристики, но различаващи се по качество на изпълнение, системи за монтаж и използвани материали за конструирането им. Ние сме представител на бразилския икономически гигант Megabarre, който тотално доминира пазара в Южна и Северна Америка. За своя европейски пазар, Megabarre са изградили фабрика в Италия, залагайки на традициите в безкомпромисното качество.

Успяхме ли да предизвикаме любопитството Ви към този продукт? Вероятно придобихте усещането за чара на неизбежния прогрес, който вече е факт в преноса на електричество. Убедени сме също, че сме предизвикали доста въпроси, затова обадете ни се, за да Ви дадем нашия професионален съвет!

За повече детайли, посетете също нашия техпортал, където сме публикували интересни брошури и детайли за предлаганите серии. Разгледайте и секцията с реализирани обекти – много разумни инвеститори вече взеха това решение и имат предимството му на своя страна.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

Освен всички останали икономически предимства, директната стойност на шинопровода е по-ниска от тази на кабела, когато се провежда ток над 630А. Нашите шинопроводи има алуминиеви корпуси, а самите те са произведени от мед или алуминий – материали с изключителни качества на проводимост.

ПРОДУКТИ

Megabarre

 

Капацитет
За електроразпределение от до
ниско натоварване 160 400 A
високо натоварване 400 6,300 A
За осветление 25 45 A

 

Имате въпроси, не сте сигурни в избора си? Или сте готови да поръчате – позвънете ни!

За детайлна техническа информация, използвайте нашия Технически портал.