Доставка и монтаж

РЕЗЕРВНО ЗАХРАНВАНЕ

ШИНОПРОВОДИ

ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ

ДОСТАВКА И МОНТАЖ

Доставката е най-приятният момент, в който имаме възможността да зарадваме нашите клиенти с подходящо оборудване и приветлив дизайн.

Поддържаме на склад в София, Пловдив и Варна бензинови, дизелови генератори, UPS устройства, осветителни шинопроводи и изправители с мощност до 100кW. Всичко друго можем да доставим експресно, защото оборудване ни се произвежда само в Европа.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

1.2 е коефициентът, по който препоръчваме да умножите необходимата ви мощност на генератора, за да може да работи на 100 % от възможностите си.

РЕШЕНИЯ

Екипът на HI Engineering  координира и управлява цялата логистика, нужна за навременната доставка и монтаж, не само за нови UPS, шинопроводи и генератори, но и за пълната ни гама от продукти, като предлагаме: транспорт, ремонтни дейности, доставка и монтаж и на употребявани генератори и UPS системи. Нашият екип за управление на проекти може да осигури плавен и безпроблемен монтаж. Можете да разчитате на нас за цялостни услуги на място – от разтоварване и позициониране до електрическо и механично инженерство, въвеждане в експлоатация и предаването на обекта на вас. Произвеждаме, доставяме и инсталираме бързо и ефективно – в цялата страна или по света.  Силните връзки с транспортните компании и спедиторите ни позволяват да премахнем ненужните посредници и да намалим забавянията и разходите.

Спазвайки обещанието си да доставяме надеждност на нашите клиенти,  екипът на HI Engineering щателно проверява всички продукти преди окончателното им доставяне и монтаж. Нашият процес на проверка е един от най-подробно ориентираните аспекти на нашия бизнес.  HI Engineering гарантира, че цялото доставено оборудване е правилно и щателно инспектирано, независимо дали е  чисто ново или употребявано. Нашите висококвалифицирани техници извършват всички необходими ремонти или подобрения преди окончателното изпращане до клиентите ни. С цел спазване на възложения срок и успешна интеграция, проверяваме дали работата на обекта (монтаж или демонтаж) се извършва правилно, ефективно и с всички задължителни разрешителни.

ОСНОВНИ УСЛУГИ

Доставка и инсталация на генератори и UPS устройства
Изграждане на шинопроводни инсталаци
Цялостни решения и изпълнение на сградни електро инсталации
Изработка на АВР табла, подмяна на UPS батерии

Имате въпроси, не сте сигурни в избора си? Или сте готови да поръчате – позвънете ни!

За детайлна техническа информация, използвайте нашия Технически портал.