Проучване, проектиране и избор

ПРОУЧВАНЕ

Проучването е най-важният процес при избора на продукт, независимо дали оборудването ще се ползва от голям завод или малко домакинство. То се основава на предварителни измервания, оглед на електрическите вериги и електро-технически изчисления.

Проучването може да превърне закупения от Вас електрически генератор, UPS или шинопровод в полезен помощник и се препоръчва горещо при липса на електро-проект. Доверете го на професионалистите в областта!

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ

При изчисляването на необходимата мощност на дизеловия агрегат, следва да се вземе под внимание височината, на която ще работи. Това е така, защото кислородът е ключов фактор за горенето, а с увеличение на височината, намалява атмосферното налягане и оттам – достъпът до кислород. На вр. Мусала този коефициент е 71% съпоставен с морското равнище.

РЕШЕНИЯ

Една от основните дейности на инженерния екип на HI Engineering е именно ефективното проектиране и развитие на системи за аварийно захранване, които да служат във ваша полза. За да сте сигурни в обезпечеността на вашето електрозахранване, започваме всеки наш проект с консултация и ясно анализиране на всички специфични изисквания, възложени от инвеститор и собственик, за частично или цялостно резервиране на захранването. Това ни помага в правилното изчисляване на нужната крайна мощност и разположение на системите за постигане на оптимално отношение нужна мощност/цена. В крайната ни оферта са включени допълнителните инсталации в зависимост от интериорната или екстериорната приложимост, тъй като не съществуват два еднакви обекта.

Знаем, че за всеки един частен или бизнес клиент е от огромна значимост финансовата рентабилност на подобен проект, затова очаквайте подробен план за бъдещата икономическа полза, изготвен от нас. Съществената фаза е самото инженерно проектиране и прототипизиране на цялата инсталация, нещо в което смеем да твърдим, че сме експерти след повече от 10 години опит в устойчивите решения. Изчисляват се и всички прилежащи елементи-кабелни трасета, точки за механично укрепване, необходима климатична инсталация за охлаждане, както и тази за димоотвеждане. Основно предимство след завършване на плана от проектантите ни е изготвяне на всички задължителни екзекутиви, приложими при узаконяване на инсталацията според противопожарни, строителни и други нормативни уредби.

ОСНОВНИ УСЛУГИ

Консултация и анализ

Проектиране и управление

Монтаж и тестове

Цялостни решения

Имате въпроси, не сте сигурни в избора си? Или сте готови да поръчате – позвънете ни!

За детайлна техническа информация, използвайте нашия Технически портал.