UPS устройства

UPS

UPS устройствата са безалтернативни по приложение в случаите, когато и кратко прекъсване на електричеството може да е от значение – в болници, дейтацентрове и други подобни. Точно поради тази тяхна функция при избора им следва да не се прави компромис с качеството на автоматизацията им. Всъщност основният показател за качество при UPS устройствата е точно тази надеждност, която прави разликата между добре изработените устройства във фабрики с опит, потенциал и традиции до някои по-масови серии. Нашият екип ви съветва да не правите компромис в този избор.

Батериите са по-скоро въпрос на икономическо решение. Тук обичайно по-качествените се отличават с по-дълъг живот, така че изборът на по-висок клас батерия повишава периода на ползването ѝ и почти винаги е по-изгоден икономически в дългосрочен план. Въпреки това всички батерии имат определен живот, който обичайно е по-къс от периода на експлоатация на UPS устройството.  Затова те са обект на периодични профилактични замервания и диагностика на качествата им, позволяващи навременната им подмяна, когато това е необходимо.

Съветваме ви да посетите нашата секция за поддръжка на устройства и да се запознаете с причините защо агрегатите (и особено UPS устройствата) следва да са обект на планирани периодични проверки и профилактика.

Освен по-разпространените и познати по приложение малки устройства, които гарантират работата на ограничени консуматори, UPS устройствата могат да имат значителна мощност на доставеното електричество. Сериите, които предлагаме ние, достигат до 800 kVA. Те са истински мощен съюзник, когато непрекъсваемостта на електричеството е без алтернативна.

Таблиците по-долу представят общо обхвата на отделните групи устройства, които предлагаме. В нашия технически портал можете да намерите още много допълнителна техническа информация за различните серии и употребата им.

Изборът на устройство изисква внимание и известна експертиза относно някои специфики, така че най-добрия съвет, който можем да ви дадем, е да ни се обадите.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

Всяко UPS устройство над 10kW трябва да работи задължително в климатизирано помещение. Ние можем да ви помогнем за изискванията към проекта за климатизиране.

ПРОДУКТИ

Borri

 

Мощности
от до
Индустриални 30 800 kVA
IT сектор (online) 10 20 kVA
Монофазни
Line interactive 600 2,000 VA
Online double conversion 1 60 kVA
Токоизправители (RMB) 25 100 A
Токоизправители
RCB 50 100 A
RTB 50 1,000 A

 

Имате въпроси, не сте сигурни в избора си? Или сте готови да поръчате – позвънете ни!

За детайлна техническа информация, използвайте нашия Технически портал.