ПРОДУКТИ

ПРОДУКТИ

Продуктите, които ще намерите на нашия сайт, са предназначени за постигане на качествено електрозахранване и електроразпределение в индустрията, обществени сгради, сървърни и центрове за данни, строителството и бита. Предложеното оборудване е произведено от водещи европейски производители с многогодишен опит. То съчетава качествена изработка, характерен красив външен дизайн, дълъг експлоатационен живот с ограничени разходи за поддръжка и не на последно място – конкурентна цена.

Когато качеството на подаваното електрозахранване от обществена мрежа е ниско с множество прекъсвания, намалено или повишено напрежение и вашата апаратура или оборудване страдат от това, е време да помислите за UPS. UPS устройствата на BORRI ще решат проблема и ще ви доставят кондиционирана електроенергия с прецизни параметри, подходящи за вашата работа или в дома. Със своя 87-годишен опит производителят предлага богата гама устройства с мощност от 500W до 800кW и различно време за резерв, достигащо до 48 часа. Надеждността на оборудването е приоритет за производителя, затова всички елементи на агрегатите са с европейски произход. Те се тестват и бърнинговат преди да бъдат вложени в готовото изделие.

За да бъдете независими от електроразпределителното дружество и да получите Вашето електрозахранване и при продължителни аварии в мрежата, ще Ви е необходим автоматичен генератор. Green Power e производителя, който може да подсигури качествена машина, изработена за Вашите потребности, оразмерена според консумацията, конфигурирана според Вашата инсталация и в цвят по избор. Компонентите вложени в генераторите на Green Power сa от световни производители, като VOLVO, IVECO, MTU, DEUTZ, KOHLER и STAMFORD, съчетани с съвременен външен дизайн и енергономичност.

Шинопроводите на Megabarre доставяме и инсталираме в индустриални предприятия и обществени сгради. Успешно конкурираме производители като Schneider и Legrand заради добрите характеристики, уникалния алуминиев корпус, елегантен дизайн и разумните цени.

За професионалистите и занаятчиите предлагаме качествени бензинови генератори на AYERBE Испания и ръчни инструменти на BOSCH и UNIOR.

Всички продукти, които ще намерите на нашата страница, ще получите директно от производителите. Ще се радваме да разгледате нашите предложения и да се обадите за допълнителна консултация.

ГЕНЕРАТОРИ
UPS
ШИНОПРОВОДИ
БАТЕРИИ

Акумулаторни батерии от всякакъв вид за индустриални нужди

виж повече

ФИЛТРИ

Филтри за индустриални двигатели

виж повече

РЪЧНИ

Професионални електроинструменти BOSCH Ръчни инструменти UNIOR

виж повече

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

Ако планирате агрегатът да се ползва като основен източник на енергия, обърнете задължително внимание на обем на резервоара, способност за продължително натоварване, специфично обслужване след определени часове работа.