Megabbare EUROPE

MEGABARRE

Megabarre Group е мултинационално предприятие в сферата на шинопроводните системи, характеризиращо се с високата автоматизация на производствените си процеси и стандартизацията на всички процеси във фабриките си. Именно тези фактори гарантират високо качество и прозиводствен капацитет в отговор на завишаващите се изисквания на световният пазар.

Megabarre Europe е част от Megabarre Group с централен офис в Бразилия , която изнася своята продукция в над 50 държави и 4 континента чрез широки и силни дистрибуторски мрежи. Всички шинопроводни системи за Европейския пазар от сериите MISTRAL, SYSTEM и IMPACT между 25A и 5000A  се произвеждат в завода на Megabarre Europe , намиращ се в района на гр.Бреша, Италия.

Megabarre Europe пусна в серийно производство усъвършенствана шинопроводна система IMPACT2 с елегантен дизайн и максимален ток от 6300А за медни и 5000А за алуминиеви барове.  IMPACT2 се отличава и с високата степен на защита IP66 от прах и течности.

Всички компоненти на шинопроводните системи отговарят на европейските стандарти и са сертифицирани по отношение на електрически, електромагнитни параметри и пожарозащитеност.  Фабричната гаранция на шинопроводните системи на Megabarre e 5 години от доставка.

След продължителните усилия, ние от HI Engineering с гордост заявяваме, че Megabarre Europe е един от най-успешните и големи производители  в сферата си и имаме удоволствието да предложим заедно на българският бизнес изцяло европейски продукт на разумна цена!

ПРОЕКТИ, РЕАЛИЗИРАНИ С MEGABARRE

ДРУГИ ПАРТНЬОРИ