Компанията

КОМПАНИЯТА

Ние, Ейч Ай Инженеринг, сме инженерингова компания, оперираща в сферата на решенията, свързани с електричество. Основната ни дейност е концентрирана в проектирането и доставката на оборудване в сферата на електро и резервираното захранване. Проектираме, реализираме проекти и поддържаме електрооборудване в цяла България и извън страната от 2007 година. Изпълнили сме едни от най-тежките проекти в областта на резервираното захранване в страната и се гордеем, че почти във всеки град имаме наш емблематичен обект.

Централният ни офис е в София. Имаме регионални центрове в Пловдив и Варна. Ние вярваме, че това, което доставяме на нашите клиенти е повече от продукт, оборудване или определен проект – ние доставяме отговорно изградени, работещи решения, които ще ползвате дълго и безпроблемно.

Постигаме това защото следваме всички изброени по-долу правила:

  • Прецизен проект с внимание към интеграцията на решението към цялата система
  • Успешно изпълнение на проекта с внимание към качеството и сроковете
  • Висококачествено електрооборудване и материали от доказани производители от Италия, Великобритания и Испания.
  • Експертен подход: нашите проекти се изпълняват само от висококвалифицирани специалисти с нужния опит и знания.
  • Дългосрочна ангажираност към проекта с гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

МИСИЯ

Качествени, работещи решения, на които може да се разчита дълго.

Как?

Прецизно проектиране.

Първокачествени материали и машини.

Безкомпромисно изпълнение.

Дългосрочен ангажимент за гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

ЕКИП

Нашият търговски отдел е съставен от инженери – може да сте сигурни, че с тях няма да си загубите времето. Нашият инженерингов екип включва експерти в сферата на електричеството, електрониката, автоматизацията, проектиране и други. Те всички са профита – умеят да слушат, да разбират и да действат прецизно – с внимание и последователност. Всички те споделят основната визия на компанията – предоставяне на качествени, работещи решение, на които можете да се доверите.

Имаме и скромен административен екип, съставен предимно от икономисти, които вече умеят да отвиват гайки. Растем бързо, затова сме винаги отворени към нови попълнения. Искате да се присъедините към нас? Можете да разгледате текущите свободни позиции  на страница За нас/Кариери, но дори в момента да няма активни обяви или те да не съвпадат напълно с вашия профил и очаквания, винаги можете да ни пишете на . .

 

СЕРТИФИКАТИ

Нашия сертификат за качество ISO 9001:2008

Сертификат за качество ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004 за проектиране, производство, поддръжка и дистрибуция на електрогенератори. – Green Power Systems S.R.L.

Сертификат за качество ISO 9001:2008 за проектиране, производство, поддръжка и дистрибуция на инверторни системи, U.P.S. устройства, токоизправители и т.н. – Borri Industrial Ltd.

Сертификат за качество ISO 9001:2008 за проектиране, производство, поддръжка и дистрибуция на електрогенератори, заваръчна техника, индустриално оборудване и други – AYERBE Industrial de Motores S.A.

Сертификат за качество ISO 9001:2008 за проектиране и производство на шинопроводни системи за ниско, средно и високо напрежение – MEGABARRE EUROPE S.R.L.

ПАРТНЬОРИ