Акумулаторни батерии

ПРОДУКТИ НА

Fiamm

Една от най-важните характеристики на UPS системата е възможността на батериите в нея да покрият нуждите ви при спиране на тока. Често поради недобър избор на подходящите акумулатори за UPS или генератор, може да се окаже, че не е възможно да разчитате на ценната си апаратура за аварийно захранване.   В продължение на повече от 70 години Fiamm използва своите иновации и опит, за да предлага най-добрите резервни продукти и решения за всяка компания. Батериите Fiamm са синоним на качество, надеждност и издръжливост. Те са, наред с други неща, подходящи за UPS системи, аварийно осветление и приложения за сцепление. Батериите са много устойчиви на саморазреждане и могат да бъдат дълбоко заредени при аварийни ситуации. Батерията Fiamm може да се използва в почти всяка система за аварийно захранване благодарение на тези свойства.

Групата FIAMM е световен лидер на пазара на енергия за съхранение с 10 производствени предприятия в шест страни и повече от 20 технически и търговски клона в целия свят. Дългогодишният опит на FIAMM, дълбокото разбиране на продуктите и способността им да комуникират и да разбират изискванията на своите клиенти, ги прави един от най-доверените и надеждни производители в своята индустрия.   Промишлените батерии на FIAMM гарантират безопасността и надеждността в отраслите на телекомуникациите, съхранението на енергия, индустриалните процеси, предаването на данни и във всяко приложение, което се нуждае от постоянен и надежден енергиен поток. Промишлените батерии на FIAMM са от решаващо значение в широк кръг от области, защото гарантират своята пълна надеждност, както и тази на UPS системите и генераторите, които захранват. Свържете се с нас днес за повече информация относно акумулаторите на FIAMM.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

Зареждането на батериите е постоянен процес, при който се отделя водород. Водородът може да доведе до надуване на батериите и, в отделни случаи, до експлодиране. Как да избегнете това: 1) проект за монтаж и 2) стриктно спазване на инструкциите за експлоатация.

Имате въпроси, не сте сигурни в избора си? Или сте готови да поръчате – позвънете ни!

За детайлна техническа информация, използвайте нашия Технически портал.