Проучване, проектиране и избор

ПРОУЧВАНЕ

Проучването е най-важният процес при избора на продукт, независимо дали оборудването ще се ползва от голям завод или малко домакинство. То се основава на предварителни измервания, оглед на електрическите вериги и електро-технически изчисления.

Проучването може да превърне закупения от Вас електрически генератор, UPS или шинопровод в полезен помощник и се препоръчва горещо при липса на електро-проект. Доверете го на професионалистите в областта!

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ

1.2 е коефициентът, по който препоръчваме да умножите необходимата ви мощност на генератора си, за да може да работи  на 100 % от възможностите си.

РЕШЕНИЯ

Една от основните дейности на инженерния екип на HI Engineering е именно ефективното проектиране и развитие на системи за аварийно захранване, които да служат във ваша полза. За да сте сигурни в обезпечеността на вашето електрозахранване, започваме всеки наш проект с консултация и ясно анализиране на всички специфични изисквания, възложени от инвеститор и собственик, за частично или цялостно резервиране на захранването. Това ни помага в правилното изчисляване на нужната крайна мощност и разположение на системите за постигане на оптимално отношение нужна мощност/цена. В крайната ни оферта са включени допълнителните инсталации в зависимост от интериорната или екстериорната приложимост, тъй като не съществуват два еднакви обекта.

Знаем, че за всеки един частен или бизнес клиент е от огромна значимост финансовата рентабилност на подобен проект, затова очаквайте подробен план за бъдещата икономическа полза, изготвен от нас. Съществената фаза е самото инженерно проектиране и прототипизиране на цялата инсталация, нещо в което смеем да твърдим, че сме експерти след повече от 10 години опит в устойчивите решения. Изчисляват се и всички прилежащи елементи-кабелни трасета, точки за механично укрепване, необходима климатична инсталация за охлаждане, както и тази за димоотвеждане. Основно предимство след завършване на плана от проектантите ни е изготвяне на всички задължителни екзекутиви, приложими при узаконяване на инсталацията според противопожарни, строителни и други нормативни уредби.

Консултация и анализ

Проектиране и управление

Монтаж и тестове

Цялостни решения

За детайлна техническа информация използвайте Вашия профил в технически портал или създайте такъв.