Наем на оборудване

АВТОНОМНО ЗАХРАНВАНЕ

ОСВЕТИТЕЛНИ КУЛИ

ЗАВАРЪЧНИ ГЕНЕРАТОРИ

НАЕМ НА ОБОРУДВАНЕ

Наемът е за предпочитане когато желаете да произвеждате електричество за Ваш обект за определен период, да добавите мощност или да се резервирате в случай на планови профилактики.

Ние можем да предложим стабилни ръчни и автоматични генератори на бензин или дизел, UPS устройства и осветителни кули на конкурентни цени в зависимост от срока на наем.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

При мобилните агрегати мощността е ограничена (обичайно до 20 kV) поради директната корелация на мощността с масата на машината.

РЕШЕНИЯ

HI Engineering може да реши предизвикателствата, свързани с доставянето на електроенергия с нашите генератори под наем, независимо дали сте изправени пред извънредна ситуация, планиран проект или временно увеличение на търсенето. С диапазон на налични генератори под наем от 2 kVA до 800kVA, разполагаме с  необходимата мощност, за да свършим работата и да запазим електроенергията налична. След години опит можем да предоставим широка гама от специализирани генератори под наем- с осветителни тела, заваръчни, шумозаглушени, преносими и други. Ние можем да осигурим временни енергийни решения в различни ситуации:

  • Предоставяне на генератори за покриване на липсата при прекъсване на електрозахранването
  • Допълнителни източници на енергия в допълнение към основното захранване
  • Предоставяне на енергия по време на дългосрочни строителни проекти
  • Доставяне на енергия за специални събития

За да осигурим най-ефективното захранване, предлагаме нашите наемни генератори с премиум марки двигатели, известни със своята издържливост при продължителни натоварвания, от производители като Yanmar, Deutz, Honda, Volvo и Cummins

Вярваме, че подобни ситуации не трябва да ви хващат неподготвени Извънредните ситуации изискват бързи и надеждни решения, затова техническите ни специалисти незабавно могат доставят и инсталират тези генератори под наем, както и и да проследят тяхното представяне, за да осигурят продължителна работа. И ако планирате дълъг период на употреба на генератора, HI Engineering може да ви осигури и допълнителен резервоар за гориво или някои от аксесоарите за наем, които може да са ви необходими. Ние разбираме, че всяко приложение е различно, поради което генераторите ни могат да ви осигурят постоянно захранване, standby или автоматичен старт, за да осигурят най-гъвкавото и универсално захранване, така че винаги да удовлетворят вашите нужди. Тъй като временното захранване от HI Engineering  е налично 24/7/365, аварийните генератори могат да стигнат до вас бързо и безпроблемно, когато и където се нуждаете от тях. Нашите преносими агрегати могат да бъдат доставени незабавно, за да се сведе до минимум времето на престой и да се поддържат вашите съоръжения или производство.   Свържете се с екипа ни, за да получите оферта за генератор под наем.

Продължително електрозахранване

Генератори за концерти и събития

Трифазни и монофазни генератори

Разширен обем на резервоара