Доставка и монтаж

РЕЗЕРВНО ЗАХРАНВАНЕ

ШИНОПРОВОДИ

ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ

ДОСТАВКА И МОНТАЖ

Доставката е най-приятният момент, в който имаме възможността да зарадваме нашите клиенти с подходящо оборудване и приветлив дизайн.

Поддържаме на склад в София, Пловдив и Варна бензинови, дизелови генератори, UPS устройства, осветителни шинопроводи и изправители с мощност до 100кW. Всичко друго можем да доставим експресно, защото оборудване ни е произведено в Европа.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

При изчисляването на необходимата мощност на дизеловия агрегат, следва да се вземе под внимание височината, на която ще работи. Това е така, защото кислородът е ключов фактор за горенето, а с увеличение на височината, намалява атмосферното налягане и оттам – достъпът до кислород. На вр. Мусала този коефициент е 71% съпоставен с морското равнище.

РЕШЕНИЯ

Екипът на HI Engineering  координира и управлява цялата логистика на нужна за навременната доставка и монтаж, не само за нови UPS и генератори, но и за пълната ни гама от продукти, като предлагаме транспорт, ремонтни дейности, доставка и монтаж и на употребявани генератори и UPS системи. Нашият екип за управление на проекти може да осигури плавен и безпроблемен монтаж. Можете да разчитате на нас за цялостни услуги на място от разтоварване и позициониране до електрическо и механично инженерство, въвеждане в експлоатация и предаването на обекта на вас. Доставяме бързо и ефективно, колкото е възможно – в цялата страна или по света.  Силните връзки с транспортните компании и спедиторите ни позволяват да премахнем ненужните посредници и да намалим забавянията и разходите.

Спазвайки обещанието си да доставяме надеждност на нашите клиенти,  екипът на HI Engineering щателно проверява всички продукти преди окончателното им доставяне и монтаж. Нашият процес на проверка е един от най-подробно ориентираните аспекти на нашия бизнес.  HI Engineering гарантира, че цялото доставено оборудване е правилно и щателно инспектирано, независимо дали е  чисто ново или употребявано. Нашите висококвалифицирани техници извършват всички необходими ремонти преди окончателното изпращане до клиентите ни. С цел спазване на възложения срок, проверяваме дали работата на обекта (монтаж или демонтаж) се извършва правилно, ефективно и с всички задължителни разрешителни.

Подготовка на АВР табла

Инсталация на генератор или UPS

Подмяна на батерии

Изграждане на шинопровод