УСЛУГИ

УСЛУГИ

Ние, Ейч Ай Инженеринг, реализираме всякакви електрически решения от всякакъв вид. Имаме уменията и опита, оттам и увереността, че може да намерим решение за твоите енергийни проекти, колкото и да е трудно.

След десет години, няколкостотин успешно изпълнени проекта, близо сто мегавата инсталирани мощности и хиляди километра опънати жици, вече сме сигурни, че знаем как.

ПРОУЧВАНЕ

Предварителни измервания, оглед на електрически вериги и електро-технически изчисления за Вашия генератор, USP или шинопровод.

ДОСТАВКА

Подържане на складови наличности и бърза доставка на бензинови, дизелови генератори, UPS устройства, осветителни шинопроводи и изправители с мощност до 100 kW.

НАЕМ

Наем на стабилни ръчни и автоматични генератори на бензин или дизел, UPS устройства и осветителни кули.

АБОНАМЕНТ

Абонаментна техническа поддръжка на бензинови и дизелови генератори и UPS устройства.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ

При изчисляването на необходимата мощност на дизеловия агрегат, следва да се вземе под внимание височината, на която ще работи. Това е така, защото кислородът е ключов фактор за горенето, а с увеличение на височината, намалява атмосферното налягане и оттам – достъпът до кислород. На вр. Мусала този коефициент е 71% съпоставен с морското равнище.