Генератори

ГЕНЕРАТОРИ

на Green Power и Ayerbe

Генератори за производство на електричество могат да се използват в изключително голям спектър от дейности и обекти. Те са традиционна,  изпитана технология – сравнително простият и надежден начин на функциониране ги превръща в стандартен избор.

Ние, от Ейч Ай Инженеринг, предлагаме изключително широка гама от генератори, покриваща практически целия спектър: от най-малките портативни машинки до инсталации с изходна мощност над три мегавата; дизелови, бензинови и газови (за някои специфични случаи); с изработка и окомплектоване за редица приложения (шумоизолация, специфична среда на работа и други).

В момента на пазара се предлагат множество различни устройства като характеристики и произход. Съответно и резултатите от използването им – качество и надеждност при сработване, както и продължителен период на безпроблемна работа – са различни.

Ние предлагаме единствено агрегати/генератори, произведени в ЕС, притежаващи всички необходими сертификати, отговарящи на всички приети стандарти в индустрията. Повече, на базата на философията на нашата компания, ние винаги се стремим към цялостни решения, а не проста доставка на устройство – правим (или проверяваме внимателно) проекта, изпълняваме с качествени материали и професионализъм, гледаме изключително сериозно на ангажиментите си в гаранционния срок на експлоатация. И не на последно място осигуряваме за всички наши устройства възможността за дългосрочно абонаментно обслужване след гаранционния период – това е нашето най-добро доказателство, че всичко, което ние пускаме в експлоатация, работи. И ще работи дълго и надеждно.

За повече информация не пропускайте нашия технически портал, където ще намерите  много детайли по различните видове устройства.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ

Ако планирате агрегатът да се ползва като основен източник на енергия, обърнете задължително внимание на обем на резервоара, способност за продължително натоварване, специфично обслужване след определени часове работа.

ПРОДУКТИ

Green Power и Ayerbe

 

Тип Мощности
  от до  
Дизелови генератори – открити и обезшумени 6 2,500 kVA
Индустриални дизелови генератори – по поръчка 2500 + kVA
Газови генератори 10 430 kVA
Мобилни бензинови генератори 1 20 kVA
Инверторни бензинови генератори 1,000 3,000 W
Заваръчни генератори 150 400 A

 

Имате въпроси, не сте сигурни в избора си? Или сте готови да поръчате – позвънете ни!

За детайлна техническа информация, използвайте нашия Технически портал.